پرش به محتوای اصلی

اخبار

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان:

دسترسی 278 خانوار به اینترنت پرسرعت در سه روستای شهرستان ماهنشان

دسترسی 278 خانوار به اینترنت پرسرعت در سه روستای شهرستان ماهنشان
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان از دسترسی به اینترنت پرسرعت همراه اول برای اهالی روستاهای ینگجه، کلیسا و وهران از توابع شهرستان ماهنشان با بیش از 900 نفر جمعیت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان حامد سرائی با بیان اینکه تعداد روستاهای دارای  اینترنت رو به افزایش است و روستاهای بیشتری به اینترنت پرسرعت دسترسی می یابند افزود: زیرساخت‌های ارتباطی استان در دولت یازدهم و دوازدهم  پس از سفر وزیر ارتباطات به استان به طور چشمگیری رشد داشته و در تلاشیم روستاهای باقیمانده، به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کنند.

سرائی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود با به اتمام رسیدن پروژه‌های وزارت ارتباطات در استان  و همچنین تکمیل، توسعه و ارتقاء سایت‌های ارتباطی طرح توسعه خدمات عمومی اجباری برای مناطق محروم، تمامی نقاط استان از شبکه‌های ارتباطی بهره‌مند شوند، افزود: از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه می‌توان به افزایش ضریب نفوذ تلفن همراه در اکثر نواحی، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، برقراری پوشش مناسب ارتباطی در 87 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار، بهره‌مندی از شبکه پرسرعت ارتباطی نسل چهارم اینترنت، تجهیز بخش عمده ای از روستاها به خطوط تلفن ثابت با هدف فراهم آوردن زمینه توسعه دولت الکترونیک در استان اشاره کرد.

سرپرستICT  استان زنجان تصریح کرد: در سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان، جهت برقراری عدالت ارتباطی و رفع محرومیت ، شهرستان ماهنشان در اولویت قرار گرفت و در آخرین اقدامات انجام شده سه روستای دیگر از این شهرستان به اینترنت پرسرعت اپراتور همراه اول متصل شد.

وی ادامه داد : با تلاشهای نیروهای شرکت مخابرات و شرکت ارتباطات سیار و با اعتبار تخصیصی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اینترنت پر سرعت همراه اول در روستاهای وهران  با 154 خانوار ،ینگجه با 65 خانوار و کلیسا با 59 خانوار هم اکنون قابل دسترسی است که در مجموع 922 نفر می توانند از اینترنت پرسرعت استفاده کنند.

حامد سرائی افزود: در ابتدای سال 99 تعداد روستاهایی که مشکلات عدم دسترسی به اینترنت داشتند قابل توجه بود که با تلاش بی وقفه تلاشگران حوزه ICT 165 روستا در استان با اعتباری بالغ بر ۱۳۴ میلیارد تومان از اینترنت پرسرعت بهره مند شدند.

وی افزود در نتیجه این تلاشها درصد روستاهای بالای 20 خانوار بهره مند از اینترنت در شهرستان ماهنشان از 27 درصد در ابتدای سال 1399 به 64 درصد رسیده است . سرائی خدمت رسانی به مردم به ویژه در مناطق محروم و مشاهده لبخند رضایت ایشان را وظیفه ای وصف ناشدنی دانست و گفت تمام تلاش خود را برای توسعه دسترسی در همه روستاهای بالای 20 خانوار استان به کار خواهیم برد.

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۴:۲۶
تعداد بازدید: ۲۵۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید