پرش به محتوای اصلی

اخبار

در دیدار با نماینده مردم ماهنشان در مجلس شورای اسلامی مطرح شد:

نسخه پیچی الکترونیکی یکی از نمودهای موفق توسعه دولت الکترونیک است

نسخه پیچی الکترونیکی یکی از نمودهای موفق توسعه دولت الکترونیک است
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با نماینده مردم ماهنشان و ایجرود گفت : از دستاورد های مطلوب حاصل از نسخه پیچی الکترونیکی،می توان به پنجره واحد صدور مجوزهای کسب و کار، و پنجره واحد صدور مجوزهای زمین به عنوان نمودهای موفق توسعه دولت الکترونیک اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان در دیدار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با مرتضی خاتمی، نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی، سرایی ضمن بیان انجام بررسی های فنی و تخصصی و تعیین برنامه زمانبندی برای توسعه اینترنت به مابقی روستاهای بالای 20 خانوار استان تا پایان سال آتی، از عزم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه شبکه ملی اطلاعات و توسعه پهنای باند و دسترسی برای شهروندان و روستاییان خبر داد.

سرایی با اشاره به هزینه بالای توسعه و ایجاد شبکه های ارتباطی و اینترنتی خواستار همراهی نمایندگان مجلس در تخصیص اعتبارات لازم برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 1401 شد.

در این دیدار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، بر لزوم برنامه ریزی و همکاری بین دستگاهی برای بهره برداری های ممکن از زیرساخت اینترنت اشاره کرد و ظرفیت فضای مجازی برای توسعه کسب و کارهای روستا-محور، رونق اشتغال و اقتصاد روستا، توسعه دولت الکترونیک، تسهیل و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار را  قابل توجه دانست.

سرایی با اشاره به اقدامات ارزنده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در همکاری بین دستگاهی برای توسعه دولت الکترونیک، از دستاورد های مطلوب حاصل از نسخه پیچی الکترونیکی، پنجره واحد صدور مجوزهای کسب و کار، و پنجره واحد صدور مجوزهای زمین به عنوان نمودهای موفق توسعه دولت الکترونیک در راستای افزایش سرعت انجام امور اداری، تسهیل فرایندهای اجرایی و مقابله با فساد نام برد.

مرتضی خاتمی نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از اقدامات قابل توجه انجام شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات طی چند سال اخیر، گفت: نظر به اهمیت توجه به این حوزه و سرعت رشد فناوری و نیز رویکرد جامعه و مردم به فضای مجازی لازم است سرعت پروژه ها بیش از پیش شود و دسترسی ارتباطات و اینترنت به مناطق روستایی به خصوص در شهرستان محروم ماهنشان تسریع شود.
۵ اسفند ۱۴۰۰ ۱۲:۵۲
تعداد بازدید: ۱۴۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید