به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، "مرتضی شهامی" شامگاه روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان در مهرماه امسال تأسیس شده است، ابراز کرد: با توجه به اینکه آشنایی چندانی از سوی مردم و همچنین مسئولان در زمینه فعالیت این ارگان وجود ندارد، در حال حاضر سعی بر این است که نقش و وظایف این ارگان دولتی به صورت شفاف تعریف شده و با آگاهسازی مردم از حقوق خود، گامی در جهت ارایه بهتر خدمات در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برداریم.
وی افزود: پس از خصوصیسازی شرکت مخابرات در سال ۸۸، نمایندگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانها، حذف شده و پس از طی دورهای اقدام به تشکیل ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانها شده و سیاستهای وزارت ارتباطات، در استانها از این طریق پیادهسازی خواهد شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان با تأکید بر اینکه اداره پست، پستبانکها، نمایندگی شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات، شرکتهای ISDP، ISP، PAP و فعالان حوزه اینترنت و ادارات استانی نماینده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و فناوری اطلاعات زیر نظر این ارگان فعالیت میکنند، اظهار کرد: برنامه واگذاری ادارهکل پست از سوی دولت به بخش خصوصی تا پایان برنامه پنجم توسعه انجام شده و همچنین تاکنون ۳۰ درصد از سهام پستبانکها به بخش خصوصی واگذار شده است.
شهامی تصریح کرد: متأسفانه گاهی مردم با موضوعاتی همچون کمفروشی اینترنتهای خانگی و کمی کیفیت و کمیت ارایه این خدمات آشنایی نداشته و ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارایه SLAو فرم تضمین خدمات به ارایهدهندگان سرویس، آنان را ملزوم به ارایه صحیح خدمات کرده است.
وی، فرهنگسازی در استفاده بهینه از خدمات حوزه ICT استان جهت برنامهریزی کوتاهمدت، میانمدت و طولانی مدت خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات در حال تدوین بوده و تکمیل این نقشه گام مهمی در ارایه خدمات در حوزه ICT به شهروندان زنجانی خواهد بود.
این مقام مسئول، عنوان کرد: توسعه شبکه اطلاعاتی استان و ارایه شبکه داخلی پرسرعت به آموزش و پرورش (رشد)، دانشگاه علومپزشکی و خدمات درمانی (سلامت) فنی و حرفهای (مهارت) و دیگر بخشها بر عهده ادارهکل فناوری اطلاعات بوده و امنیت و سرعت مناسب در فعالیتهای تخصصی این ارگانها را در پی خواهد داشت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان، گسترش دولت الکترونیک در دستگاههای دولتی و بخش خصوصی را از جمله اقدامات این ارگان دولتی دانست و اذعان کرد: پیگیری ارایه ۷۶۰۰ عنوان خدمات دولت الکترونیک، تبدیل خدمات کوچک به خدمات بزرگتر، افزایش تعداد خدمات الکترونیک و همچنین مشاوره و ارایه راهنمایی به مدیران و مسئولان در خصوص الکترونیکی ساختن خدمات مرکز مورد نظر، از جمله اقداماتی است که در راستای الکترونیکی شدن خدمات در استان در حال انجام است.
شهامی تأکید کرد: مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در فضای سایبری، تشکیل کمیته پایش ارتباطات و فناوری اطلاعات، راهاندازی تلفنهای خانگی (USO) در روستاهای دور از دسترس، تشکیل ۲۰ بانک اطلاعاتی در حوزه ارتباطی، اینترنت و فناوری اطلاعات، راهاندازی GIS و همچنین تشکیلData center استانی، از جمله دیگر اقدامات اخیر این دستگاه دولتی بوده است.
این مقام مسئول، یادآور شد: فعالیتهای ارایه اینترنت به مردم باید به گونهای صورت گیرد که عرضه و تقاضا یکدیگر را تقویت کرده و پیشرفت در این حوزه به وجود بیاید، از این رو جمعآوری آمار دقیق و قابل استناد مشتریان اینترنت در استان، یکی از اولویتهای کاری این دستگاه دولتی بوده و در نظر داریم با ارایه خدمات با کیفیت و سرعت بالا از طریق Data center استان، در آینده نزدیک، بسیاری از مشکلات اینترنت را مرتفع کنیم.