سرپرست اداره کل ارتیاطات و فناوری اطلاعات استان زنجان از برقراری رومینگ بین اپراتورها در جاده های مواصلاتی شهرستان خدابنده و همچنین اجرای یروژه های تار و اتصال مدارس با اعتبار 7 میلیارد تومانی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتیاطات و فناوری اطلاعات استان زنجان حامد سرائی سرپرست در جلسه بررسی وضعیت پوشش اینترنت ،تلفن همراه و ثابت در شهرستان خدابنده حضور یافت.
این جلسه که در فرمانداری خدابنده با حضور بیگدلی فرماندار شهرستان خدابنده و همچنین سید البرز حسینی نماینده مردم شهرستان خدابنده در مجلس شورای اسلامی برگزار شد سرائی به تشریح اقدامات انجام شده در راستای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این شهرستان پرداخت.
وی با اشاره به پروژه در حال اجرای ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در ایجاد دسترسی پرسرعت همه روستاهای بالای بیست خانوار شهرستان خدابنده به ارائه توضیح در خصوص وضعیت ارتباطی شهرها و روستاهای این شهرستان پرداخت.
سرائی گفت: هم اکنون 102 مدرسه شهری و تعداد 286 مدرسه روستایی واقع در شهرستان خدابنده با اعتباری بیش از یک میلیارد و 300میلیون تومان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و از اینترنت رایگان برخوردار هستندکه این اعتبار ازجانب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تامین شده است.
وی همچنین به پروژه توسعه ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری اشاره کرد و خاطر نشان کرد: هم اکنون 66 کیلومتر فیبر نوری در شهرها و روستاهای شهرستان خدابنده در قالب پروژه تار در حال اجرا می باشد که چنانچه این پروژه محقق شود توسعه ارتباطات شهرستان خدابنده با پهنای باند لازم تامین خواهد شد،وی برآورد اعتبار مربوط به این پروژه را بیش از 6 میلیارد تومان اعلام نمود.
در این جلسه سید البرز حسینی با بیان انتظارات مردم مربوط به تامین ارتباطات و فناوری ا طلاعات براهمیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به خصوص در حوزه های مختلف و کسب و کارهای مختلف تاکید کرد.